Gabriel Carrow Kehanet Profesörü | Kurtadam | Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Tarafı : İçki, kumar ve avratlar nereye götürürse onu. Başını belaya sokacak kadar azıcık herşeyden var. Kan Durumu : Safkan Rol Oyunu Yaşı : 44 Rol Oyunu Sevgilisi : Eskortlar. Evcil Hayvan : Baykuşu "Gambit"
| Konu: Duyurular Perş. 28 Ocak - 23:32:19 | |
| Profesör değişikliği oldu fakat yeniden kural belirtmeye ya da öğrenci alımı açmaya gerek duymuyorum. Bu yüzden önceki kuralları alıntı yapıyorum. - Alıntı :
Ders İşlenişi ve Kurallar
• Bir dönem içinde iki defa ve offline ders işlenecektir. • Derse kayıt olup da mazeretsiz girmeyenlerin binalarından puan düşebilirim. Ancak, dönem içerisinde kayıt yaptırıp kaçırdığınız ders RP'lerinizi bana özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Böylelikle düşen puanları telafi edebiliriz. • Ders RP'lerinizde uzunluktan çok, içerik ve görünüm önemlidir. Betimlemelerle süslenmiş, akıcı bir RP'yi; uzun fakat tekrarlarla dolu bir RP'ye tercih ederim. • RP'lerinizde karakterimin yapmadığı herhangi bir şeye yer verirseniz puanınız kırılır. • Puanlamalar, ayrı bir başlıkta açıklamaları ile yer alacaktır.
Bir fark var, iki dersi de ortak yapmayı planlıyorum, böylece ne sizin ne de benim açımdan bir karmaşaya mahal verilmeyecek. Haftasonundan itibaren dersler başlıyor, ikinci ders açılana kadar ilk ders başlığı açık olacaktır. | |
|