Beatrice Blanchard Aritmansi Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 79 Tarafı : Yoldaşlık Kan Durumu : Safkan Patronus : Kırlangıç
Role Play Bilgileri Özel Yetenek: Zihnefendar-Zihinbendar
| Konu: Duyurular Salı 12 Ocak - 15:48:10 | |
| Ders notlarını ve duyuruları bu başlıktan açıklayacağım, bu yüzden derse katılan veya katılmak isteyenlerin burayı arada sırada kontrol etmesini tavsiye ederim. - Dersler her zaman offline işlenecek. Yetişemedim, olayı kaçırdım gibi bir derdiniz olmasın. Kimseyi sanal bir dersle delirtmek niyetinde değilim.
- Dönem boyunca sadece iki ders açmayı düşünüyorum. Vakitsizlikten dolayı tek derse inecek olursa, yine bu başlıktan bilgi edinebilirsiniz.
- Ödev verilmeyecek. RPde ödev verdiğimi yazabilirim, bu ödevi reelde yapacağınız anlamına gelmiyor. İsteyenler, kurgularında ödev çokluğunu bahane edip mızmızlanabilirler.
- Derse katılmayanın binasından puan kırmayacağım. Ama katılım çok az olursa, benim emeğime karşılık RP yazma zahmetine girenlere ek puan vereceğim.
- Yazdığınız RPlerin güzelliğinin benim koyabileceğim bir kıstasa göre belirlenemeyeceğini düşünüyorum. Not kırdıysam anlatım bozukluğu, özensizlik, noktalama hataları ya da diğer RPleri hiç okumadan yazılmış olması yüzündendir. Gerekçesini de mutlaka belirtirim.
- Derste özel bir kurgu yazmak isteyen varsa önceden PM atması yeterli. Böylece ben de ders RPmi ona göre düzenleyebilirim.
Sorusu olan her zaman PM yoluyla bana ulaşabilir. Herkese iyi RPler. | |
|