Harry Potter Rol Yapma Oyunu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Duyurular

YazarMesaj
Beatrice Blanchard
Aritmansi Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
 Aritmansi Profesörü | Ravenclaw Bina Sorumlusu
Beatrice Blanchard

Kadın Mesaj Sayısı : 181
Tarafı : Yoldaşlık
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kırlangıç

Role Play Bilgileri
Özel Yetenek: Zihnefendar-Zihinbendar

Duyurular Empty
MesajKonu: Duyurular   Duyurular Icon_minitimeSalı 12 Ocak - 15:48:10

Ders notlarını ve duyuruları bu başlıktan açıklayacağım, bu yüzden derse katılan veya katılmak isteyenlerin burayı arada sırada kontrol etmesini tavsiye ederim.

- Dersler her zaman offline işlenecek. Yetişemedim, olayı kaçırdım gibi bir derdiniz olmasın. Kimseyi sanal bir dersle delirtmek niyetinde değilim.

- Dönem boyunca sadece iki ders açmayı düşünüyorum. Vakitsizlikten dolayı tek derse inecek olursa, yine bu başlıktan bilgi edinebilirsiniz.

- Ödev verilmeyecek. RPde ödev verdiğimi yazabilirim, bu ödevi reelde yapacağınız anlamına gelmiyor. İsteyenler, kurgularında ödev çokluğunu bahane edip mızmızlanabilirler.

- Derse katılmayanın binasından puan kırmayacağım. Ama katılım çok az olursa, benim emeğime karşılık RP yazma zahmetine girenlere ek puan vereceğim.

- Yazdığınız RPlerin güzelliğinin benim koyabileceğim bir kıstasa göre belirlenemeyeceğini düşünüyorum. Not kırdıysam anlatım bozukluğu, özensizlik, noktalama hataları ya da diğer RPleri hiç okumadan yazılmış olması yüzündendir. Gerekçesini de mutlaka belirtirim.

- Derste özel bir kurgu yazmak isteyen varsa önceden PM atması yeterli. Böylece ben de ders RPmi ona göre düzenleyebilirim.

Sorusu olan her zaman PM yoluyla bana ulaşabilir. Herkese iyi RPler.

Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Duyurular
» Duyurular
» Duyurular
» Duyurular
» Dersle İlgili Duyurular